marți, 25 iunie 2013

UTIL ! Energiile casei - foarte important !





Pisicile iau energie de la oameni dar numai cand trebuie si cat trebuie. Este suficient sa va luati pisicuta in brate si sa-i mangaiati blanita moale, ca durerea de cap care v-a chinuit intreaga zi incepe treptat sa va lase. De ce? Pentru ca se normalizeaza presiunea sangelui din cauza careia va durea capul. Pisica este capabila sa absoarba energia de care nu aveti nevoie la un moment dat, determinand vasele sanguine din corpul dumnevoastra sa se ingusteze sau sa se relaxeze, in functie de presiunea arteriala pe care o aveti. Pisicutele de culoare neagra insa, iau cam mult din energetica casei.
Pisica este un exceptional dispozitiv energo-informational. Ea simte toate neregulile din organismul omului, dar nu “trateaza” pentru ca ar sti cum, ci din cauza ca dereglarile din organismul uman, durerile, sunt cauzate de modificarile potentialului energetic intr-o anumita regiune a corpului si aceste modificari sunt percepute foarte bine de catre pisici. Pisica este singurul mamifer care, pentru a trai, are mereu nevoie de o anumita cantitate de energie negativa. Nu se poate sa nu fi observat si dumneavoastra ca pisicilor le place sa stea pe televizor, frigider, computer, masini de spalat in functiune, adica pe aparatura ce iradiaza in mediul inconjurator oscilatii electromagnetice negative. Cu cat mai mare este nivelul acestor oscilatii, cu atat mai fericita este pisica.
Omul, dimpotriva, pentru a se insanatosi, trebuie sa scape de energia negativa si sa-si normalizeze astfel sistemul energetic. Cand pisica simte ca o anumita portiune a corpului omului este incarcata negativ, se duce si se aseaza exact pe locul bolnav, se instaleaza comod si incepe sa se “incarce”. Inainte de a se aseza, unele pisici framanta cu labutele locul, pregatindu-si culcusul, iar acest masaj este si el foarte folositor pentru om. Cand burtica pufoasa si calda a pisicii se lipeste de locul bolnav, omul beneficiaza in egala masura si de termoterapie. Pisica ramane pe locul bolnav pana ce nu mai are ce lua de acolo. Daca energia negativa s-a epuizat sau daca pisica se simte “satula”, ea se ridica si pleaca.
Orice pisica va va normaliza presiunea arteriala, se va lupta cu afectiunile cardio-vasculare (daca nu sunt de origine organica), va vindeca gripa, angina, racelile, contuziile, cefaleea, insomnia, procesele inflamatoare din tesuturi si limfa, va va alina suferintele in crizele de ficat si de stomac. Nu trebuie sa retineti pisica daca ea vrea sa plece. Inseamna ca nu este gata sa “lucreze”, sau ca a facut déjà tot ce era necesar iar rezultatele se vor vedea in scurt timp.

Cainii sunt donatori de energie. Ei nu iau energia negativa ci o suplimenteaza pe cea pozitiva. Cainii sunt ca niste acumulatori vii care pe masura ce dau din energia lor, se incarca cu alta noua. Cateii de culoare neagra nu influenteaza energetica casei pentru ca ei sunt donatori de energie.
Pentru caini viata fara miscare nu este viata. Procesele metabolice decurg foarte rapid in organismul lor, cainii trebuie sa aiba tot timpul o ocupatie, fie si numai alergatul dupa propria coada. Au nevoie, mai mult decat oricare alte animale, sa comunice in permanenta cu oamenii. Un caine lasat singur in apartament mai mult timp, se simte parasit si, daca I s-ar permite, nu s-ar indeparta niciodata de stapan.
Cainele cedeaza bucuros din energia sa, el este gata sa-i dea stapanului toate fortele sale, fara sa aiba de suferit din aceasta cauza, fara sa se simta epuizat sau slabit, pentru ca este capabil sa-si restabileasca imediat echilibrul energetic. Insa, iritarea si nervozitatea cainelui il impiedica sa doneze energie. Cainii nervosi, prost educati de stapanii lor, nu sunt capabili sa ajute, ci mai degraba fac rau. Energia lor vine in fascicole, haotic, procesul raspandirii energiei prin corpul uman are loc la intamplare, unele regiuni fiind suprasaturate, altele, dezavantajate. Rezultatul este varianta cea mai grava a dezechilibrului energetic. Un caine bolnav este ca un om bolnav, nu doneaza ci ia energie sau, in cel mai bun caz, doneaza incomplet. Orice modificare survenita in psihicul unui caine este semnul unei boli.
Daca aveti un tonus scazut, sunteti obosit, somnolent, dar nu sunteti racit, nu aveti dureri si nici vreo inflamatie oarecare, atunci aveti nevoie de un caine. Daca dupa “tratamentul” pisicii va tiuie urechile, aveti ameteli si sunteti somnolent, chemati cainele.
Pentru un om bolnav, ideal ar fi sa aiba si pisica si catel. Daca pisica este capabila sa anihileze procesele inflamatoare, sa inlature durerea, surescitarea, sa normalizeze presiunea arteriala, cainele il ajuta pe om sa-si refaca puterile si sa-si ridice tonusul vital. Cand in casa exista si caine si pisica, ei ‘lucreaza” impreuna.
Pisica isi ofera prima serviciile iar apoi intra in scena si cainele.
Cantitatea cea mai mare de energie o doneaza animalele roscate, in timp ce animalele cu cu blana de culoarea nisipului sau galben-crem, tonifica energetica stapanilor. Culoarea cenusiu-albastruie linisteste, neutralizand izbucnirile emotionale. Albul poate fi considerat culoarea ideala.

Animalele si plantele reprezinta ambianta care-i este necesara omului pentru o viata completa. Ele ne sunt cu mult mai necesare decat alimentatia rationala sau efortul fizic, pentru ca doar ele sunt capabile sa asigure distribuirea corecta a energiei intr-un spatiu de locuit.
Casa unde traiesc in armonie oameni, animale si plante, este ocolita de nenorociri, pentru ca aici se creeaza si un intreg sistem energetic benefic, care se autoregleaza in permanenta.

Problema este ca oamenii incearca sa organizeze viata animalelor ca si cum aceastea ar fi tot oameni. Ei nu inteleg necesitatile animalelor de companie si, desi fara rele intentii, le afecteaza negativ viata.
Animalele comunica intre ele cu ajutorul imaginilor. Toate animalele poseda, intr-o masura mai mare sau mai mica acest dar pe care noi il numim telepatie. Copiii sub sapte ani inteleg cel mai bine animalele pentru ca pana la aceasta varsta constientul si subconstientul lor (in plan energetic – campul astral si campul mental) nu sunt atat de bine separate ca la adulti. Copiii au o gandire imaginativa, de aceea pot lesne prelua imaginile formate in creierul animalelor. In cazul copiilor peste 7 ani, constientul si subconstientul lor sunt déjà net separate, ei incep sa gandeasca utilizand categorii abstracte, la fel ca adultii. Ei trebuie sa invete la fel ca oamenii mari sa inteleaga animalele. De asemeni, la varste mai mari de sapte ani incepe sa se manifeste agresivitatea copilului.

Padurea este un mare stabilizator al energeticii noastre. O ora petrecuta in padure echivaleaza, ca grad de eficacitate, cu o luna de fizioterapie la policlinica.

Stramosii nostri stiau sa-si aleaga un loc benefic pentru construirea locuintei. Se considera ca daca pe locul respectiv nu se culca vaca sau cainele, nu era bine sa construiesti pe el. Abundenta cuiburilor de soareci era considerata un semn foarte bun, de asemeni abundenta cuiburilor de pasari. Mamiferele si pasarile sunt in marea lor majoritate, donatori de energie.
Prezenta serpilor, broastelor, sopirlelor, insectelor era considerata un semn rau. Toti amfibienii si reptilele, gandacii si fluturii sunt vampiri deci se simt bine in locuri cu un camp electromagnetic instabil.
Pestii, de asemeni inghit energie si preluand energia negativa, creeaza ca si pisicile un camp energetic benefic.

Casa:
Din ce este compus campul energetic al familiei noastre? Din locul pe care este amplasata casa, care se hraneste cu energia emanata din adancurile pamantului, din energetica materialelor folosite la constructia casei, din energia membrilor familiei si ale animalelor de companie. Pentru ca fiecare dintre noi sa se simta bine in propria casa, trebuie sa aiba suficienta energie vitala, iar aceasta energie sa fie corect distribuita. Animalele de casa mentin energetica locuintei la nivelul care ne este necesar noua, oamenilor.
Fortele necurate sunt atrase de resturile de mancare, in special carnea alterata si, daca ati lasat peste noapte pe masa, in chiuveta sau chiar in cosul de gunoi firimituri, resturi de mancare, sa stiti ca se vor delecta cu ele nu numai mustele si gandacii de bucatarie ci si alte creaturi, din alta lume. De aceea pastrati-va intotdeauna vasele curate, daca nu vreti ca aceste creaturi sa se stabileasca in casa voastra sau, si mai rau, in corpul dumneavoastra, tulburandu-va astfel echilibrul energetic.
Pentru a ne proteja pe noi si casa noastra de invazia entitatilor negative trebuie sa fim mereu curati si sa ne mentinem curata locuinta.

Sfaturi:
Incercati sa va tundeti macar o data pe luna (urmariti fazele lunii) deoarece in varful firelor de par se acumuleaza murdaria energetica, de care nu veti reusi sa scapati doar spalandu-va pe cap. Aruncati imediat parul tuns sau, si mai bine, ardeti-l.
Stergeti des oglinzile din casa, deoarece prin ele iese energia negativa.
Mobilierul dumneavoastra poate sa se comporte ca un vampir, mai ales daca este din lemn masiv. Inainte de a achizitiona o piesa de mobilier, interesati-va din ce lemn este facuta si in nici un caz nu va puneti in dormitor o comoda sau un sifonier din lemn de plop tremurator, ulm, salcie sau stejar! Sau, si mai rau, din lemn de culoare neagra, dupa moda din ultimii ani. Acesti arbori sunt vampiri si in timpul noptii va vor fura toata energia, astfel incat dimineata va veti trezi cu dureri de cap si suparati pe toata lumea.
Mobila din lemn de mesteacan, tei sau fag este foarte potrivita pentru odihna.
Mobila din lemn de pin poate degaja in timp uleiuri eterice, ceea ce nu este benefic pentru unele persoane.
Mobila de culoare neagra absoarbe prea multa energie iar cea alba aminteste de un salon intr-un spital.
Din punct de vedere energetic cea mai potrivita este mobila maro-deschis.
Pot sa absoarba energie si alte obiecte din casa? Da. Cel mai bine fac acest lucru scoicile marine, ramurelele de corali, buchetelele de flori uscate. Pentru ca sunt tesuturi moarte. Si vesela din portelan de proasta calitate, statuetele si bibelourile din os ne sorb energia; de asemeni, coarnele de cerb de pe pereti, blana de urs de pe podea, functioneaza ca aspiratoare de energie.
De asemeni, cartile pe care nu le atinge nimeni cu anii, nici macar pentru a le scutura de praf; lucrurile vechi, depozitate si uitate in cutii sau geamantane sunt si ele vampiri. Sfatul meu este sa faceti macar de doua ori pe an curatenie generala in casa si sa aruncati fara regrete toate vechiturile. Incercati de asemeni sa nu luati de la nimeni nici un fel de lucruri folosite, chiar daca va sunt oferite de oameni cumsecade la prima vedere. Aceste lucruri vor aduce in casa dumneavoastra o energie straina, cel mai adesea negativa.
Cei ce au in casa soba sau semineu vor avea energetica locuintei corecta si stabila, deoarece focul este un foarte bun corector al energiei, flacarile sale mistuind orice energie negativa. Este suficient sa faceti focul chiar si o singura data pe saptamana.
In general, impotriva vampirilor sunt foarte eficiente trei tipuri de purificare : prin foc, apa si lumina solara
Purificarea cu ajutorul apei: este obligatoriu sa faceti zilnic un dus sau o baie in cada in timpul careia sa va cufundati cu totul in apa timp de o secunda. Apa va lua cu sine toata energia negativa.
Lumina soarelui este si ea un minunat donator de energie.
Daca vreti sa umpleti casa de energie solara, aveti grija ca ferestrele sa fie curate, spalati des perdelele deoarece prin ele iese energia malefica din casa si patrunde energia benefica, asa ca dati-i posibilitatea sa circule libera, fara obstacole.


SURSA Facebooc

miercuri, 12 iunie 2013

Un scenariu catastrofic...???!!!!


BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...
Nu rata acest mesaj blog!



Sa ne fereasca bunul Dumnezeu, de asemenea grozavii!

Avertisment dat omenirii

Proportiile calamitatii care s-a abatut asupra Asiei, vor pali în comparatie cu evenimentul apocaliptic care se apropie, avertizeaza oamenii de stiinta englezi si americani. Ei sustin ca Pamântul se va confrunta în curând cu un fenomen tsunami mai distrugator decât orice catastrofa naturala din timpurile moderne.

Cercetatorii spun ca un val tsunami enorm provocat de viitoarea eruptie a vulcanului din La Palma, insulele Canare, va acoperi coasta de est a Statelor Unite si vestul Europei, înecând milioane de locuitori.

La aceasta ora, ochii geologilor din întreaga lume sunt atintiti asupra insulelor Canare, din largul coastelor marocane. Aici se afla ceea ce savantii considera a fi pericolul numarul unu pentru omenire: vulcanul Cumbre Vieja, de pe La Palma, una din cele sapte insule vulcanice care compun Canare.

Oamenii de stiinta cred ca în urmatoarele doua decenii, aceasta zona va fi scena unei catastrofe mondiale. Dezastrul va fi declansat de naruirea insulei La Palma, în urma eruptiei vulcanului Cumbre Vieja.

Muntele crapat

La Palma a intrat în atentia geologilor la mijlocul secolului trecut. În anul 1949, eruptia lui Cumbre Viejo a provocat o crapatura imensa în partea vestica a versantului vulcanului. Peretele de roca a alunecat patru metri spre mare, înainte de a se opri brusc. De-abia în anii '90, cercetatorii au realizat cât de aproape a fost prapadul. Astazi, savantii considera ca pe insula exista toate conditiile ideale pentru naruirea ei.

Datele adunate arata ca urmatoarea eruptie va provoca prabusirea în ocean a unei mase de roca de 500 de kilometri cubi, cântarind 500 de miliarde de tone. Consecinta? Un tsunami de proportii gigantice. Potrivit lui Bill McGuire, directorul Centrului de Cercetari Benfield Grieg Hazard de la Universitatea din Londra, valul va avea câteva sute de metri înaltime si o viteza de 800 de kilometri pe ora:

"Va fi afectat întregul Ocean Atlantic . Dupa ce va devasta insulele din împrejurimi, mega-tsunami va atinge într-o ora coasta de vest a Africii. În opt-noua ore, valuri cuprinse între 20 si 50 de metri vor traversa aproape 7000 de kilometri si se vor napusti asupra Insulelor Caraibe si coastelor estice ale Statelor Unite si Canadei. Primul mare oras lovit va fi Boston, urmat de New York si de restul oraselor de pe tarm, pâna la Miami ."

Haos si teroare

Cercetatorul britanic spune ca socul va fi amplificat de particularitatile fenomenului tsunami:

"Când soseste, un astfel de val tine timp de 10-15 minute. Este ca un val urias de apa, care tot vine si nu se mai termina. Nimic nu-i poate sta în cale. Chiar daca populatia va fi avertizata din timp, panica si aglomeratia de pe autostrazi vor împiedica milioane de locuitori din marile orase sa se puna la adapost.

Cu câteva minute înainte de producerea cataclismului lichid, oamenii vor vedea cum apa din apropierea tarmului se va retrage, absorbita de valul care se apropie. Localnicii vor putea zari fundul marii pe o distanta de sute de metri. Apoi, uriasul val de apa va izbi regiunile de coasta. Distrugerile vor fi inimaginabile.

Tsunami va matura totul în cale, pe o adâncime de 20 de kilometri. Zgârie-norii se vor prabusi, podurile vor fi rupte în bucati, padurile si micile localitati vor fi zdrobite de valuri. Dupa ce întregul val va spala tarmul, tsunami se va retrage, tragând dupa el oameni si ruine, ca un aspirator. Cei care vor avea norocul sa supravietuiasca impactului, se vor trezi în largul oceanului.

Milioane de oameni vor muri, nemaivorbind despre efectul pe care-l va avea asupra lumii disparitia inimii urbane a Americii."

Monstrul lichid

Sumbrul scenariu a fost confirmat de simularile efectuate de cercetatorii americani de la Universitatea din California si de savantii Institutului Federal Elvetian de Tehnologie din Zurich .

Conform doctorului Stephen Ward, naruirea versantului vestic al muntelui va avea drept rezultat formarea unei coloane de apa de aproape 900 de metri înaltime. Energia eliberata de colapsul insulei, va fi egala cu electricitatea consumata de Statele Unite într-o jumatate de an. 

|In 10 minute, giganticul val va parcurge o distanta de aproape 300 de kilometri. Coasta marocana va fi lovita de un zid de apa de 100 de metri. În momentul în care se va napusti asupra Insulelor Caraibe si Floridei, valul va avea 50 de metri de la baza la creasta. Coasta Braziliei va înfrunta un val de 40 de metri, care va patrunde 10 kilometri în interiorul uscatului.

La rândul lor, oamenii de stiinta elvetieni au ajuns la concluzia ca prabusirea vulcanului Cumbre Vieja , va da nastere unui val de 650 de metri înaltime. Acesta se va extinde dupa modelul circular al undelor generate de aruncarea pietrelor în apa unui lac. Nu numai Africa si America vor avea de suferit.

Conform cercetatorilor elvetieni, la 4 ore dupa colapsul insulei La Palma , valuri de pâna la 10 metri vor lovi coastele Marii Britanii, Spaniei, Portugaliei si Frantei. Partea de sud a Angliei va fi inundata, iar zonele joase din Olanda vor fi potopite. Zeci de mii de europeni îsi vor pierde viata în zona porturilor si estuarelor.

Avertismentul Krakatau

Ca orice scenariu apocaliptic, producerea valului urias are precedente în istoria omenirii. Ultimul mega-tsunami a avut loc în urma cu 4000 de ani. Un fenomen asemanator celui care se va înregistra pe La Pampa s-a produs în 1883, când vulcanul din insula Krakatau, situat între Sumatra si Java, în arcul indonezian, a erupt cu o violenta nemaintâlnita în istoria moderna.

Amploarea distrugerilor a fost limitata de dimensiunile reduse ale insulei. Chiar si asa, efectele prabusirii vulcanului au fost impresionante. Exploziile au fost auzite pe insula Rodriguez din Oceanul Indian, aflata la o distanta de 4653 de kilometri. Când eruptia a luat sfârsit, doar o treime din insula Krakatau, de 5x9 km, a ramas deasupra nivelului marii.

Naruirea vulcanului a produs un val înalt de 40 de metri, care a distrus 165 de sate de coasta, omorând 36,417 persoane si dizlocând blocuri de coral de pâna la 600 de tone. Valul de apa a atins portul Aden, de pe coasta de est a Africii, aflata la o distanta de peste 6000 de kilometri, în 12 ore. Praful vulcanic trimis în atmosfera a filtrat radiatiile solare, scazând temperatura globului cu 1,2 grade Celsius în anul care a urmat eruptiei.

Nepasare criminala

Savantii din întreaga lume considera ca acum, dupa ce dezastrul din Asia a demonstrat puterea devastatoare a fenomenelor tsunami, omenirea trebuie sa ia în serios pericolul reprezentat de vulcanul din La Pampa .

Profesorul Bill McGuire este nemultumit de lipsa de preocupare a autoritatilor fata de bomba cu efect întârziat Cumbre Vieja: "Pâna acum, s-a facut putin pentru monitorizarea activitatii geologice din La Palma . Exista doar câteva seismometre pe partea vestica a muntelui, dar aparatele nu ofera suficiente informatii, pentru a putea prevedea momentul urmatoarei eruptii. Este nevoie de un efort international pentru a instala senzori mai sofisticati pe insula.

Un asemenea sistem costa doar câteva sute de mii de dolari. Guvernul Statelor Unite ar trebui sa fie constient de pericolul reprezentat de La Palma, la fel si locuitorii insulelor caraibiene, care vor recepta din plin socul valului tsunami. Nimeni nu ia însa lucrurile în serios. Guvernele se schimba la fiecare patru sau cinci ani si nu sunt interesate de astfel de lucruri."

Dileme inutile

Chiar si în ipoteza instalarii unui sistem de avertizare performant, omul de stiinta britanic ramâne sceptic în privinta efectelor acestuia: "La un moment dat, presedintele SUA va trebui sa ia o decizie. Ce va face când La Palma va erupe? Va evacua toate orasele mari de pe coasta de est?

Golirea oraselor ar avea un impact financiar imens, ar putea provoca mari nemultumiri în cazul în care totul se va dovedi o alarma falsa. În plus, daca nu va avea dreptate, presedintele risca sa nu mai fie bagat în seama data viitoare. O greseala de asemenea proportii îl poate costa slujba.

Este putin probabil ca oamenii politici sa evacueze zone întregi din SUA si Europa, urmând sfatul unui mic grup de oameni de stiinta".

Aceste scenarii se vor dovedi însa inutile în cazul materializarii variantei luate în calcul de unele studii - aceea ca flancul de vest al vulcanului s-ar putea prabusi brusc, sub influenta gravitatiei, fara sa mai fie nevoie de socul unei eruptii.

Valul Tsunami va afecta aproximativ 100 de milioane de oameni de pe teritoriul Africii, Americii si Europei

marți, 11 iunie 2013

SI EU SANT UN SUSTINATOR AL HOMOSEXUALILOR


Fenomenal: S-a descoperit Jurnalul secret al lui Remus Cernea, consilierul personal al primului ministru, Victor Ponta       PDF



Jurnalul meu secret

15 iunie

Astazi a fost prima mea zi de munca la Guvern. De fapt a fost prima mea zi de munca punct, he, he. Uite ca poti sa te angajezi la stat si fara diploma de licenta, nu cum zicea tata. Oricum, va trebui sa ii arat cartea de munca, pentru ca a zis ca, pana nu vede scris negru pe alb, nu crede nimic. Mama m-a crezut, totusi. Cand i-am zis ca consilierii de stat (asta ar trebui sa fie una din cacofoniile acceptate, o sa sun la Academia Romana sa le zic sa scoata aia cu biserica catolica, ca doar suntem stat laic, ce dracu!) sunt numiti prin decizie a Primului Ministru mama a plans. Apoi a sunat la toate rudele si le-a zis despre asta.

Am ajuns la guvern pe la 10 si ceva. De cu seara o rugasem pe mama sa ma trezeasca, sa nu intarzii. Mai ales ca, ultima data cand mi-am pus ceasul sa sune dimineata a fost ca sa prind acceleratul de Hunedoara, dar nu am auzit soneria si am ajuns la Hunedoara cu personalul. N-a fost bai, am avut timp mai mult sa contemplu frumusetile patriei, asa cum ne spunea tovarasa invatatoare, cand eram la scoala.

Cand am ajuns la Guvern am avut neplacuta surpriza ca jandarmul de la poarta sa nu ma lase sa intru in cladire. I-am zis ca sunt consilier de stat si a zis ca, daca fac scandal, imi da si un sut in … (scuzati, dar nu pot reproduce cuvantul). A trebuit sa sun la secretariat, ca sa vada jandarmul ca eu chiar sunt consiler de stat! Pana la urma m-a lasat sa intru, dar m-a controlat in rucsac, unde a vazut senvisurile pregatite de mama si sticla cu sirop de zmerura. A si gustat din ea, ca nu m-a crezut cand i-am spus. Eu cred ca, de fapt, ii era pofta de sirop de zmeura.

Cand am ajuns in biroul primului ministru de la etajul 1 am aflat ca biroul meu e la alt etaj, desi e unu’ Mihnea Constantinescu, tot consilier ca si mine, al carui birou e chiar langa cel al primului ministru. O sa vad eu mai incolo ce-i cu individul asta suspect. Mi-am luat biroul in primire, care e la etajul 4 (he, he, nu e chiar la ultimul etaj, asa cum susoteau unii pe hol, pe acolo, crezand ca nu ii aud). Chiar daca e un birou mic mie imi place. Nici nu aveam ce sa fac cu un birou mare care, pe deasupra, ar fi consumat si mai mult curent. Al meu nu are nici macar aer conditionat si ma bucur ca s-a renuntat la o astfel de risipa de energie. Am sa vorbesc cu primul ministru sa dea dispozitie sa scoata toate aparatele de aer conditionat din cladirea guvernului si sa le duca in Modrogan, la pedelisti, ca sa vada lumea cum au epuizat aia resursele tarii.

Chiar in prima zi de munca am aflat cu stupoare ca ministrul economiei ar fi zis ca sustine proiectul minier de la Rosia Montana. Asa ceva este inacceptabil! I-am trimis imediat un e-mail primului ministru prin care l-am informat ca, atata vreme cat Miscarea Democrata a Verzilor Agrarieni face parte din acest guvern, acelui proiect nu i se va da drumul. Mi-a raspuns asistenta lui care m-a intrebat ce-i aia Miscarea Democrata aVerzilor Agrarieni, ca ea stia ca la guvernare sunt doar trei partide, care formeaza USL-ul. Ce ignoranta! Adica cum trei partide? Dar eu ce sunt? Hmmm…poate ca ar trebui sa cer un birou mai mare, ca reprezentant al unui partid aflat la guvernare. Cine naiba o fi Mihnea Constantinescu ala, de are un ditai biroul chiar langa cel al primului ministru? O avea si el un partid? Diseara o sa googalesc dupa el.

Pe la pranz, cand savuram unul din senvisurile pregatite de mama, a sunat asistenta primului ministru si a zis ca va trebui sa plec la Rio de Janiero, la o conferinta ONU pe teme de dezvoltare durabila. O fi ceva legat de imobiliare? Ma rog, cica imi plateste guvernul cheltuielile cu deplasarea, asa ca nu conteaza. O sa vad eu despre ce e vorba. Ar fi fain daca ar merge si Mazare de la Constanta, ca el a tot fost pe acolo si il stie lumea. Poate iesim pe seara, la un suc.

La 5 am plecat spre casa. Am luat metroul, ca de obicei, mai ales ca nu s-a oferit nici un coleg sa ma duca cu masina. Cand am ajuns am vrut sa ii povestesc mamei cum a fost, dar am adormit subit. Ee, asa e dupa o zi de munca ostenitoare. Poate imi fac totusi timp maine sa vad cine e Mihnea Constantinescu.

Duminica, 24 iunie

M-am indragostit!!! Pentru prima oara in viata mea m-am indragostit (aproape) la prima vedere! De aceea ar trebui sa numesc acest jurnal “Jurnalul Fericirii”, dar mi-e teama sa nu fiu acuzat ca l-am plagiat de Steinhardt. Oricum e mort, deci el nu poate sa ma mai acuze de nimic. Da’ ce, parca pe Ponta, cand a plagiat, l-a acuzat de ceva Diaconu, ala dupa care a plagiat? Mai bine renunt la idee, ca cine stie cand ajung prim ministru si o sa se ia astia de mine cum se iau acum de Ponta. Si bine ca nu mi-am dat licenta, ca cine stie cum ajungeam si eu doctor, precum aia care au ajuns colonei fara sa traga un glont.

Oricum, divaghez. Nu stiu daca v-am zis, dar m-am indragostit! M-am indragostit nebuneste de o bruneta focoasa, o adevarata diva. E drept ca nu ne-am vazut inca fata in fata ci suntem doar prieteni pe facebook, dar cand e dragoste e dragoste, am stiut-o imediat. I-am povestit si mamei dar ea nu a inteles cum e treaba cu feisbucul asta, asa ca i-am zis ca mi-a prezentat-o Mazare, cu care chipurile m-am imprietenit in Brazilia, la Rio.

O cheama Gianina si ne conversam in fiecare seara pe chat. I-am declarat iubirea si ea a zis ca un barbat trebuie sa stie sa isi exprime sentimentele fara ocolisuri. Si ca ea ar face la fel, daca ar fi barbat, dar nu este. Evident ca nu este, de ce o fi tinut sa precizeze? Ma rog, de abia astept sa o intalnesc fata in fata, sa o duc apoi sa o prezint parintilor mei. Mai la vara poate o sa mergem sa ii arat cat de frumoasa e patria noastra, o sa ii arat Rosia Montana, desi nu stiu cu ce sa ajungem ca masina si permis de conducere nu am iar trenul cica nu mai trece pe acolo de mult, ca n-are lumea bani de bilet. Poate il conving pe Ponta sa imi dea o masina de la guvern, cu sofer, sa vada Gianina ce inseamna sa fii conslier de stat!

Pana atunci insa ma voi intalni cu ea aici, in Bucuresti! Daaa! Ziua cea mare este chiar maine! M-a invitat sa o insotesc la un mars prin centrul capitalei, Marsul Diversitatii parca ii spune. He, he, pai la cata experienta am eu pe partea asta, sunt perfect pentru a o insoti! Nu stiu exact despre ce diversitate e vorba, probabil diversitate politica. Voi putea in sfarsit imbina experienta mea civica cu cea guvernamentala iar Gianina va fi absolut incantata! Ba chiar o sa spun ca reprezint Guvernul si asa il mai derobez pe primul ministru de inca o sarcina grea, de a reprezenta el executivul si la acest eveniment, ca saracul e foarte ocupat cu tot felul de ordonante de urgenta.

Luni, 25 iunie

Am fost la Marsul Diversitatii si m-am intalnit cu “Gianina”. Am constatat ca era un fel de gay-parade iar pe “Gianina”, dupa ce a legitimat-o un politist, am aflat ca o cheama de fapt George Chirvasiuc. Politistul s-a uitat la mine si m-a intrebat cu un aer asa, sugubat, daca si mie imi plac bastoanele. Ce-o fi vrut sa zica? Ar trebui sa stie ca eu am fost intotdeauna impotriva violentei fortelor de ordine. Ma rog, nu conteaza ce a vrut sa zica, oricum, sunt distrus… Diseara ar fi trebuit sa o duc acasa, ca mama a facut placinta cu dovleac special pentru ea, ca mi-a spus ca ii place. O sa ii spun Gianinei…lui George, lua-l-ar dracu’, ca diseara e sedinta extraordinara de guvern si ca voi avea un program foarte incarcat in zilele urmatoare, avand in vedere cat de mult se bazeaza primul ministru pe sfaturile mele. Dupa aia o sa o sterg din lista prieteni.

Joi, 6 iulie

Se pare ca in spatele acestei manevre de bataie de joc la adresa sentimentelor mele se afla Basescu. Asta nu e democratie.

Sursa descoperirii: Sebastian Bodu mediatizat de Ziaristi Online

marți, 4 iunie 2013

RAZBUNARE FEMININA



Azi fata mea implineste 21 de ani si sunt incantat ca este ultima pensie alimentara pe care i-o dau, asa ca am chemat-o si i-am zis:
"Fetita mea, vreau sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca asta este ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei, nenorocita! si sa vii sa-mi spui ce mutra face".
Astepta nerabdator si cand intra fiica lui, a intrebat-o:
"Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce fatza a facut?"
"Mi-a zis ca astepta ziua asta ca sa-ti spuna ca nu esti tu tatal meu!"

RAZBUNARE FEMININA

Un barbat care-si ofensa mereu sotia, chema un grup de prieteni sa-l acompanieze ca sa-si conduca sotia la aeroport, care pleca intr-o calatorie la Paris . In fata tuturor, la despartire, el ii dori calatorie placuta si striga tare:
"Iubito, nu uita sa-mi aduci la intoarcere o <mica si frumusica frantuzoaica>".
Dupa 15 zile barbatul o primi la aeroport cu acelasi grup de prieteni si cu voce tare, o intreba:
"Mi-ai adus frantuzoaica promisa?"
"Am facut tot ce mi-a fost in putinta, raspunse sotia, ramane doar sa ne rugam sa se nasca fetita!".


RAZBUNARE FEMININA
Pe patul de moarte un barbat isi chema sotia si cu voce slabita ii spuse:
"As vrea sa-ti fac o marturisire, ca sa pot muri in pace".
"Lasa, spuse ea, stai linistit, nu e bine sa faci niciun efort".
"Nu, nu, spuse el, vreau sa-ti spun ca m-am culcat cu sora ta, cu mama ta si cu cea mai buna prietena a ta".
"Stiu asta dragule, de asta te-am si otravit!"

...bietii barbati,ce-i asteapta...
...si cand te gandesti ca toti au o motivatie ! 



...si bancul zilei:
Vine sotul acasa, intr-o seara tarzie, dupa 2 saptamani de deplasare
prin tara. Lumina nu arde decat in bucatarie, dar el neavand chef de
mancare, ci de amor, intra pe intuneric in dormitor si are loc o
posesie salbatica. Fericit si descarcat se duce sa bea un pahar cu
lapte in bucatarie,si ce sa vezi, da peste...nevasta-sa!
El, in stare de soc:
-Doamne, dar pe cine am ...eu in dormitor?
Ea alergand manioasa in dormitor:

-Bine, mama, de ce ai tacut si nu i-ai spus ca nu sunt eu in pat?
-Draga mea, tu doar stii ca se implinesc doi ani de cand nu vorbesc cu el!

http://www.youtube.com/watch?v=mHyRCeKxhss&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=kPU3Cg7LdTU&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=kWHtHzZi6pQ&feature=youtu.be

ARTA ,,,MANAGEMENTULUI !



La spargerea unei bănci, participă doi spărgători. Primul strigă: „Nu mişcă nimeni! Țineţi cont: banii sunt ai altora, viaţa este a voastră.” Toată lumea din bancă s-a întins pe podea, în linişte.

Asta se numeşte „Schimbarea Modului de Gîndire –"Schimbarea modului convențional de gîndire".

O tipă se întinde provocator pe masa din faţa ei, încercînd să atragă atenţia. Spărgătorul i se adresează: „Vă rugăm să fiți civilizată! Acesta este un jaf, nu un viol!”

Asta se numeşte „Profesionalism – Concentrează-te doar pe ceea ce ştii să faci”.

Cînd s-au întors de la seif, spărgătorul cel tînăr (cu studii MBA) i-a spus hoţului mai bătrîn (care avea doar studii primare) „Hai să numărăm cîţi bani am furat!”. Hoţul bătrîn, indignat îi răspunde: „ De ce să pierdem noi atîta timp şi să ne prindă, cînd putem să aflăm diseară, de la ştiri, cîţi bani lipsesc din bancă.”

Asta se numeşte „Experienţă –> În zilele noastre experiența este mult mai importantă decît calificările de pe hîrtie de la cursurile POSDRU”.

Imediat după ce hoţii au părăsit banca, directorul i-a ordonat casierului să cheme repede poliția. Casierul după ce se gîndi o secundă îi răspunse: „Domnule Director, nu e mai bine să punem 5 mil de € deoparte şi să spunem că i-au furat hoţii?”

Asta se numește „TRASFORMAREA AMENINŢĂRILOR ÎN OPORTUNITĂŢI –> a întoarce o situație defavorabilă în avantajul tău”.

Casierul zîmbind: „Ar fi minunat să avem cîte o spargere în fiecare lună!”

Asta se numeşte „Oportunitate –> Fericirea este cea mai importantă.”

Seara la ştiri se anunţă că doi hoţi au intrat într-o bancă şi au dat o spargere de 100 mil. €.

Hoţii au început să numere banii de mai multe ori şi nu le ieşeau decît 20 de milioane. Furioşi au început să înjure: ,, noi am făcut planuri, am riscat ani grei de închisoare sau poate chiar viaţa şi directorul s-a ales cu 80 de mil, cît ai bate din palme?!?”

Asta se numește „Ştiinţă managerială –> Cunoașterea este mai valoroasă decât aurul!”

Directorul băncii este fericit şi zîmbitor, că pierderile lui de la bursa de valori sunt acum acoperite de acest jaf. Plus că i-au ieşit şi cîteva milioane bune bani de buzunar. Iar banca este pe profit.

Asta se numește „Arta managementului –> Curajul de a-ţi asuma riscuri!”

SURSA

INTELEPCIUNEA UNUI ..."BATRAN" NECUVANTATOR !




Poveste dedicată celor care se consideră "tineri de suficient de multă vreme"

Un domn mai în vârstă se hotărăşte să meargă la un safari în Africa. Îl duce cu el şi pe câinele său bătrân pentru a-i fi companie.
Într-o zi, câinele se bucură să alerge după fluturi, până când îşi dă seama că s-a rătăcit. În timp ce adulmeca urmele ca să găsească drumul, vede un leopard alergând spre el cu intenţia vădită de a-l înfuleca.
Câinele bătrân îşi zice:"Văleu! Sunt terminat!", dar observă în vecinătate nişte resturi de oase şi punându-se cu spatele la leopardul care se apropia începe repede să roadă oasele cu poftă. Când să sară leopardul pe el, câinele bătrân exclamă:
"Acest leopard a fost cu adevărat delicios! Oare unde mai găsesc unul?" La auzul acestor vorbe leopardul se opri brusc, speriat, şi fugi de acolo, gândind: "Ufff! Era cât pe ce! Câinele ăsta bătrân aproape că mi-a venit de hac!"
În tot acest timp, o maimuță care a privit întreaga scenă dintr-un copac se întrebă cum ar putea profita de ceea ce știa pentru a obţine protecție din partea leopardului. Alergă repede după leopard, dar câinele bătrân văzând-o că fuge cu viteză maximă, își dă seama că maimuţa pune ceva la cale.
Maimuța îl ajunge din urmă pe leopard şi îi povesteşte despre viclenia câinelui. Tânărul leopard, furios că a fost păcălit, zice:
"Hai, maimuță, sări pe spatele meu și vei vedea ce păţeşte cel care vrea să mă înșele!"
Câinele bătrân vede leopardul cu maimuța în spinare și se întreabă neliniștit: "Ei, acuma ce mă fac?!"
Se puse din nou cu spatele la atacatori și se comportă ca și cum nu i-ar fi văzut. Când aceştia ajunseră destul de aproape de el, strigă cu ciudă: "Unde-i afurisita aia de maimuţă?! De-o oră am trimis-o să-mi aducă un alt leopard !!!"

Morala:
Nu râde de cei în vârstă! Vârsta şi rafinamentul întrec întotdeauna puterea și tinereţea. Spiritul și înţelepciunea se dezvoltă doar odată cu experiența.

Dacă nu trimițe-ti aceasta povestioara si altor prieteni "vechi", îi veti lipsi de o ocazie de a râde cu poftă .
Nu noi suntem mai în vârstă; alţii sunt mai tineri!

duminică, 2 iunie 2013

6 metode de a-ti incepe bine ziua



Se spune ca modul in care iti petreci dimineata poate influenta restul zilei, asa ca ai grija la cum iti incepi fiecare zi. Ti-am pregatit cateva metode care te vor ajuta sa ai parte de dimineti frumoase si relaxate.

Fixeaza ca alarma o melodie placuta
Poate ca te gandesti ca singura metoda de a te trezi este sa folosesti o alarma stridenta, care sa te dea jos instantaneu din pat. Incearca sa folosesti o melodie care sa te ajute sa incepi frumos ziua – de exemplu, catecul tau preferat.

Fa-ti timp pentru un mic dejun sanatos

Masa de dimineata este extrem de importanta, ajutandu-te sa fii in forma si oferindu-ti energie pentru intreaga zi. Nu sari peste micul dejun, ci transforma-l intr-un ritual placut si sanatos.

Nu te incarca cu energie negativa
Chiar daca nu merg toate struna de cum te-ai trezit – apa de la dus nu e destul de calda, paharul cu suc aluneca si se sparge sau ti-ai adus aminte ca te asteapta o zi lunga la birou – nu te demoraliza si nu te enerva. Gandeste-te ca vei avea cu siguranta parte si de momente frumoase in timpul zilei.

Fa cateva exercitii
Daca vrei sa te dezmortesti si sa uiti cat nai rapid de somn, fa cateva exercitii usoare. Miscarea te va ajuta atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Te vei simti energizat si relaxat, asa ca vei incepe ziua cu o atitudine pozitiva.

Asculta muzica in timp ce mananci
Savureaza sucul sau cafeaua de dimineata si micul dejun alaturi de melodiile tale preferate. Alege ceva vesel, antrenant, care te va face cu siguranta sa te simti bine si sa incepi ziua cu forte proaspete.

Zambeste
Specialistii spun ca si daca zambesti fara sa simti ca vrei sa faci asta, muschii fetei vor transmite informatia catre creier, iar acesta va secreta serotonina, hormonul fericirii. Urmarea? Vei ajunge sa zambesti cu adevarat!

Paradoxul vremurilor noastre în istorie este:


  • Ca avem cladiri mai mari dar suflete mai mici;
  • Cutostrazi mai largi dar minti mai înguste.
  • Cheltuim mai mult dar avem mai putin;
  • Cumparam mai mult dar ne bucuram mai putin.
  • Avem case mai mari dar familii mai mici,
  • Avem mai multe accesorii dar mai putin timp;
  • Avem mai multe functii dar mai putina minte,
  • Mai multe cunostinte dar mai putina judecata;
  • Mai multi experti si totusi mai multe probleme,
  • Mai multa medicina dar mai putina sanatate.
  • Bem prea mult, fumam prea mult,
  • Cheltuim prea nesabuit,
  • Râdem prea putin,
  • Conducem prea repede,
  • Ne enervam prea tare,
  • Ne culcam prea târziu, ne sculam prea obositi,
  • Citim prea putin, ne uitam prea mult la televizor si ne rugam prea rar.
  • Ne-am multiplicat averile dar ne-am redus valorile.
  • Vorbim prea mult, iubim prea rar si urâm prea des.
  • Am învatat cum sa ne câstigam existenta dar nu cum sa ne facem o viata,
  • Am adaugat ani vietii si nu viata anilor.
  • Am ajuns pâna la luna si înapoi dar avem probleme când trebuie sa traversam strada sa facem cunostinta cu un vecin.
  • Am cucerit spatiul cosmic dar nu si pe cel interior.
  • Am facut lucruri mai mari dar nu mai bune.
  • Am curatat aerul dar am poluat solul.
  • Am cucerit atomul dar nu si prejudecatile noastre.
  • Scriem mai mult dar învatam mai putin.
  • Planuim mai multe dar realizam mai putine.
  • Am învatat sa ne grabim dar nu si sa asteptam.
  • Am construit mai multe calculatoare: sa detina mai multe informatii, sa produca mai multe copii ca niciodata dar comunicam din ce în ce mai putin.
  • Acestea sunt vremurile fast-food-urilor si digestiei încete; oamenilor mari si caracterelor meschine; profiturilor rapide si relatiilor
  • superficiale. Acestea sunt vremurile în care avem doua venituri dar mai multe divorturi, Case mai frumoase dar camine destramate.
  • Acestea sunt vremurile în care avem excursii rapide, scutece de unica folosinta, moralitate de doi bani, aventuri de-o noapte, corpuri supraponderale si pastile care îti induc orice stare de la bucurie la liniste si la moarte.
  • Sunt niste vremuri în care sunt prea multe vitrine, dar nimic în interior. Vremuri în care tehnologia îti poate aduce aceasta scrisoare
  • si în care poti decide fie sa împartasesti acest punct de vedere, fie sa stergi acest mesaj.
  • Aminteste-ti sa-ti petreci timp cu persoanele iubite, Pentru ca nu vor fi lânga tine o eternitate.
  • Aminteste-ti sa spui o vorba buna copilului care te venereaza, pentru ca acel copil va creste curând si va pleca de lânga tine.
  • Aminteste-ti sa-l îmbratisezi cu dragoste pe cel de lânga tine pentru ca aceasta este singura comoara pe care o poti oferi cu inima si nu te costa nimic.

  • Aminteste-ti sa spui "TE IUBESC" partenerului si

  • persoanelor pe care le îndragesti, dar mai ales sa o spui din inima. O sarutare si o îmbratisare vor alina durerea atunci când sunt sincere.
  • Aminteste-ti sa-i tii pe cei dragi de mâna si sa
  • pretuiesti acel moment pentru ca într-o zi acea
  • persoana nu va mai fi lânga tine.
  • Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa împartasesti gândurile pretioase pe care le ai. 
  • SURSA
  • Pilde Si Povestiri

sâmbătă, 1 iunie 2013

MULŢI ANI COPIILOR

 In filmulet  sant nepoteii mei...si imi este adresat..

E ziua lor e sărbătoare..
Hai să-i cinstim.. cum se cuvine
Boboci ce se deschid la floare
Spre viaţa -n suflet ce le vine..

Sunt puii noştrii ce aşteaptă
Să-i ocrotim punând iubire
În judecată ce li-i dreaptă..
Unde nu-i loc de amăgire..

Floarea iubirii a-nflorit
În inocenţă lor ce-i pură
Cu sufleţelul fericit..
Iubesc orice lipsiţi de ură

Crezând că tot ce vor se poate
Numai părinţii lor să vreie
Şi plâng cerându-le pe toate
Când le doresc, doar să le ieie

Nu ştiu ce-i gândul mincinos
Nici falsitatea nu-i a lor,
Iubesc ce-i dulce şi frumos
Şi ce-i curat e-n gândul lor

Putem şi noi.. să învăţăm
De la cei mici cum să iubim
Falsul din noi dacă-l lăsam..,
Cât ei de fericiţi să fim

De le-am promis ceva vreodată
Acum să ţinem promisiunea
În conştiinţa lor curata..
Să nu lăsăm amărăciunea

Ca ei vor fi acei ce-n vreme
Vor fi aşa cum i-am crescut
Când batraneţe-o să ne cheme
Spre vremile care-au trecut

Hai să le dăm acum iubirea
Să aibă zâmbet fericit
Să nu ne doară amintirea
Că n - am făcut ce-a trebuit

Din sufletu-mi deschis, azi vouă
Trimit un gând ce-i de urare
Să construiţi voi lumea nouă
Mai bună şi mai iertătoare.....!!!

Voi flori ce-aţi răsărit sub soare
Când lumea trece prin durere
Cu firea voastră iubitoare
Să fiţi cum inima v-o cere

Mulţi ani vă spun de ziua voastră
Voi ce ne sunteţi rod iubirii
Să înfloriţi ca flori în glastră
Frumoşi şi dragi.. ca trandafirii

Cu iubire către voi! Copii..

ANDREI BOTOSANU
01. Iun.2012

COPILĂRIE GÂND FRUMOS




Uneori te simt aproape
Şi-aş vrea iarăşi să te prind
Când, moş ene" peste pleoape
Toarnă somnu-i cald şi blând

Tu-mi apari copilărie
Ca în vise -mi să te-ascunzi
Şi-ntr-a nopţii feerie
Vii ca hoaţă să-mi pătrunzi

În străfundul minţii unde
Te-am păstrat spre veşnicie
Şi-am voit a te ascunde
Să-ţi iau numai bucurie

Să te las să-mi iei fiinţă
Să mi-o porţi în lin cu tine
Spre-acea clipă de Credinţă
Ce s-a dus, şi nu mai vine....

Când spre mine aplecată
Mamă-n cânt de liniştire
Tremurând simţirea-i toată
Sprea-mi da blânda adormire

Ca apoi în dimineaţă
Printr-al ei ceresc sărut
Să-mi dea dragostea de viaţă
Într-al zilei început

Şi-alte clipe minunate
Ce-s prea multe să le-nşir
Le-am luat cu mine toate
Ca să-mi fie suvenir

Azi găsind că e momentul
Dragi copii din lumea largă
Îmi dezlănţui sentimentul
Către suflet să vă meargă

Şi-l rostesc cu toată forţa
Din iubirea -mi către voi
Spre-a aprinde-n inimi torţa
Trebuindă , la vremi noi

Astăzi voi copii din lume
Primiţi flori şi o urare
Purtând toţi acelaşi nume
Într-a voastră sărbătoare

Neavând deosebire
Cine sunteţi şi-n ce loc
Vă aduc în dar iubire
Şi-'nspre viaţă , mult noroc..!

Şi-n spre voi îndrept chemare
Ai lumii conducători
Ce domniţi peste popoare
Şi-i sunteţi răspunzători

Să vă implicaţi cu grabă
Către vorba ce-o scriu eu
Spre-a ne apuca de treabă
Cu frică de DUMNEZEU

Spre copii ce-n lipsuri multe
Rabda foame, rabdă frig
Nefiind cin'să-i asculte
Glasul meu spre voi mi-l strig

Să curmaţi războaie duse
Multe fără nici un rost
Pentru glorii ce apuse
Chiar din început au fost

Să lăsaţi comori deşarte
Ce nu-s bune la nimic
La copii spre-a le împarte
Din întreg măcar un pic

Către ei ce-s bogăţia
Să aducem gând şi flori
Să culegem bucuria
Dintr-ai vieţii tainici zori

Cu iubire de copii! Către voi...

ANDREI BOTOSANU
01. Iun.2012

CITATE



“Milionarii ,miliardarii zâmbesc numai cu bani lichizi şi aur la vedere sau carduri şi cip-uri ,când nu îi văd sau le văd zâmbetul dispare în frica de a nu da cumva între timp să fi năvălit cineva peste munca şi iscusinţa lor trufaşă.”
“Nu impusca ranitul cu vorbe caci il vei omora, ci panseaza-l cu incurajare si rugaciune. “
“Exista oameni, care au nevoie de zile noi.”
“Dumnezeu merge in fata ta ca un ghid,in spatele tau ca un protector si langa tine ca un prieten.”
“Cand cineva te umileste,daruieste-i un zambet.”
“Nu fi atât de blând încât să renunţi la îndeplinirea scopului tău.”
“Cel mai greu examen in viata este succesul.”
“Schimbarea in bine incepe cu tine!”
“Dorinţa arzătoare pentru un lucru face sufletul orb pentru orice altceva.”
“Prostia nu are ţară şi fiecare o aduce cu dânsul de unde vine.”
“Imaginează-ţi bucuria pe care nu poţi să ţi-o imaginezi!”
“Pentru a fi cu adevărat în stare de ceva, abilitatea trebuie să se însoţească cu oportunitatea. “
“Rugaciunea este marturisirea neputintei noastre si a altora, în Numele Domnului Iisus, înaintea ochilor iubitori ai unui Tata care stie, întelege, mângâie si raspunde. “
“Credinta nu este o simpla actiune, ci o serie de actiuni.Este o atitudine constanta a inimii, o ascultare neconditionata.Credinta trebuie sa aiba un suport divin, pe care sa se bizuie, pe care-l gaseste in promisiunile lui Dumnezeu.”
“Omul multumitor este mereu fericit, dar , omul mereu nemultumit nu este fericit si este un om posac.”
“Unele maxime sunt prelungiri ale spiritului Bibliei....altele opuse acestuia te învaţă cum gândeşte în inima lui omul rău..”
“Uneori cand ai impresia ca totul s-a sfarsit, viata iti ofera de fapt un nou inceput.Totul e sa stii sa-l recunosti.”
„Păcătosule, nu aştepta până când crezi că eşti gata, ori până când crezi că eşti suficient de pocăit, ori până când crezi că ai destulă credinţă, pentru că dacă aştepţi până când vei fi gata, nu vei veni niciodată…”
“Lucrurile nefolositoare sunt ca un foc ce trece peste timpul nostru si nu lasa decat jar in urma pentru lucrurile cu folos!”
“Întotdeauna iartă-ţi duşmanii. Nimic nu-i agasează mai mult.”
“Dragostea fără forţă este neputincioasă, forţa fără dragoste este tiranică.”
“Vrem fericirea altora, dar asa cum vrem noi, nu cum vor ei.”
“Desteptii discuta idei, mediocrii discuta intamplari, iar prostii discuta despre alti oameni.”
 
SURSA MAIL...

Nu ştie nimeni când cade o stea


Omul este cel ce ar trebui
să-şi vegheze lumina dată, iubirea!
Împreună trecem prin tenebrele care
ne-apasă din adâncuri,
Împrăştiem aurore spectrale,
ne scufundăm, puri şi drepţi,
pentru a ajunge
în melancolia verde a câmpului sufocat
de roşul sângeriu al macilor.
Călcăm uşor printre norii de nelinişte,
pătrundem în rănile translucide sfidând
legile gravitaţiei
şi sângele inimii pulsânde.

Prin nodul de lacrimi curg simţirile noastre,
Continuăm să mergem în umbra
penumbrei contopite
din promisiunea fiecărui vis.

Ne adâncim mereu mai departe
acolo unde regăsim, caldă,
amintirea unor timpuri necunoscute.

În curând vom atinge
culorile crepusculare ale apusurilor
stinse de ţipătul stelelor.
O corabie ce pluteşte uşor la marginea timpului!
Pentru că da, ne-am iubit, simţindu-te,
În coşul aşteptărilor ştiu că ai:
vreau comunicare, vreau atenţie,
vreau să mă vezi că sunt aici,
vreau să mă vezi şi când dorm,
vreau să mă înţelegi, fie şi doar, privindu-mă!
Dar, mai ales, să mă simţi în undă,
indiferent de distanţă. O artă a simţirilor!

Te-am simţit, eu nu mă simţeam,
Dragoste şi dorinţă, aşa s-a numit visul!
Închid ochii şi văd
secvenţe de mare iubire, sublime simţiri,
Două energii care unindu-se se înalţă,
un magnetism format în interior şi între noi
.
Mă întreb, acum, ce este omul?
Scânteia divină care se manifestă
şi care-aşteaptă
să redevină scânteie divină!
Nu ştie nimeni când cade o stea - îmi spuneai
prin timpii risipiţi şi stingheri
ai cercului suferinţei, parcă fără sfârşit...
sursa
http://ro.netlog.com/Irina_Lucia_Mihalca/blog

Postări populare

Despre mine

Fotografia mea
Sunt pe internet , pentru Slava Lui Hristos si lucrez la Via Domnului ..Iubesc Ortodoxia ,,Credinta adevărată!

http://colajeortodoxe.blogspot.ro/

Arhivă blog